AVITO Brandbeveiliging


Avito Brandbeveiliging
Oudendijk 95
3319 AE Dordrecht
T: 078 6160329
E: info@avitobrandbeveiliging.nl

AVITO Brandbeveiliging


Meer dan 80% van de branden wordt met een draagbare brandblusser of brandslanghaspel geblust.

Na de aanschaf van blusmiddelen wordt er eigenlijk nooit meer naar omgekeken. Totdat er daadwerkelijk sprake is van brand. Door achterstallig onderhoud kunnen kleine vlammen grote verwoestingen aanbrengen.

Deze brandblusapparaten moeten dus wel regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Hoe behoedt u uzelf voor brand, verkeerde investeringen en verwaarlozing van uw apparatuur? AVITO Brandbeveiliging heeft de oplossing!

AVITO is dé specialist op het gebied van brand en brandveiligheid. AVITO keurt, onderhoudt en levert alle brandblusapparatuur die ú nodig heeft! AVITO Brandbeveiliging levert ook op landelijk niveau onderhoud en service van hoog niveau. AVITO Brandbeveiliging werkt o.a. in de Drechtsteden, Gorinchem en Brabant.

Want voor de veiligheid van u, uw omstanders en uw eigendommen is een correcte periodieke controle van blusmiddelen dan ook noodzaak. AVITO verzorgt deze keuringen geheel volgens de normen. Niets voor niets is AVITO Brandbeveiliging NCP gecertificeerd! AVITO werkt volgens de strengste normen waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en zekerheid.

Tevens verzorgt AVITO Brandbeveiliging ook opleidingen en training. U kunt AVITO inhuren voor o.a. Brandweerduikopleidingen en Manschappenopleidingen.

Wilt u weten wat AVITO Brandbeveiliging voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op!